:D:D:D

Nu sitter jag här på biblioteket i stan :P det är sjukt varmt ute... Jag har sjukt ont i min axel efter att ha burit på dataväskan :S  Igår gjorde jag färdigt en uppgift i religionen :D Duktigt av mig :P Idag ska jag göra färdigt litteraturhistorian samt mitt mål är att bli färdig med PA:n också. Men ska först spela lite på Facebook :P sen så blir det plugg :P

Imorse när jag åkte buss till skolan kom jag att tänka på när jag inte alls mådde bra och ville inte gå till skolan, jag hade kunnat hoppa av... Men som tur är gjorde jag det inte. Även om jag hade en sjukt jobbig tid då och jag verkligen inte orkade med skolan så är jag glad att jag stod ut. Tänk ifall jag hade hoppat av, då hade jag ångrat mig så sjukt mycket!!! Att ha gått i gymnasiet 2 1/2 år för att sen hoppa av hade varit så sjukt dumt gjort. Jag hade inte haft någon gymnasieutbildning och jag hade fått sjukt svårt att skaffa jobb samt att fortsätta plugga vidare sen. Vem vill ha någon som inte har gymnasieutbildning? För att få ett bra jobb så svar: INGEN!! 
Men vill man jobba på typ McDonalds i resten av sitt liv så visst då kan man strunta i gymnasiet men det vill jag verkligen INTE!!! Därför så råder jag er att gå färdigt gymnasiet!! Även om jag inte hade så mycket stöd från andra så klarade jag det... Även om jag har gjort dumma saker mot mig själv så klarade jag det. Hela hösten samt vintern har varit sjukt jobbig men jag klarade det!!! :D Att ha gått igenom det jag gjort och gjort det jag gjort och känt det jag känt och sedan blivit fri från det, det är enligt mig att vara stark!!!! Ingen ska någonsin kunna ändra på det!!! Så FUCK OFF IDIOTER!!! Jag klarar mig utan er!!!! Mitt liv är bra!!! Jag har ett bra liv nu!!!!

Ellinor (L) Gustav 
7 månader idag :D:D:D:D:D:D:D:D <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Jag älskar dig så sjukt mycket!!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 

Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0