Som osten och råttfällan fångar musen fångar vi en partner

En sak jag tänkt på.
När vi (vi= tjej/kille)träffar en tjej/kille vi gillar så tar vi fram vår bästa sida, vi gör oss så fina som det bara går och verkligen tar fram våra allra bästa sidor. När vi har lyckats fånga den tjejen/killen vi vill ha och vi vet att han/hon är "fast" alltså att han/hon har nappat och är kär ja då kommer dem dåliga sidorna också fram och vi sunkar ner oss oftare. På nåt sätt känns det lite som musen och råttfällan. Osten ser så god ut och när musen ska ta osten så smäller råttfällan ihop och den är fast (och antagligen död men det räknar vi bort nu :P). Personligen så tycker jag faktiskt att det känns lite så med när man ska hitta en partner. Vi är helt underbara och otoligt vackra tills vårt byte är fångat och fast och sen kommer det dåliga fram.

Detta är en liten tanke jag fick upp i natt när jag inte kunde sova. Jag menar inte att vi blir hemska när vi blir kära och så, utan jag tycker att detta är en liten tanke som man kan leka med för att lite tycker jag att det stämmer.
Hur andra tolkar detta ansvarar jag inte för. Finns risk för att det tolkas annorlunda än hur jag menar men det är upp till var och en. Jag menar iaf inget illa så, tolka på hur ni vill men jag vet hur jag tolkar det.
Är rätt dålig på att förklara mina tankar i ord så att det inte låter så konstigt.

Dålig start på dagen

Idag känns som en sådär lite dålig dag. Känner mig lite nere och ledsen utan nåt egentligen bra skäl till det.
Jag har drömt jobbiga drömmar nu dem två senaste nätterna, natten till igår drämde jag att jag var jagad, så sjukt jobbigt. Jag önskar att jag kunde tyda drömmar!

Duktig :)

Jag har precis kommit hem efter att ha tränat. Det blev lite simning och gym :)
Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag göra frukost, läsa metro och baka bröd.
Känns som en bra start på morgonen :)

buhu

It does kinda suck.

Katten ligger i mitt knä och myser.

Det är alldeles för kallt för mig nu, längtar inte tills det blir minusgrader för då kommer jag att vara en isbit..
Men jag längtar till juletid för att det är mysigt, too bad att man är singel :/ :P

RSS 2.0