Ny design

Jag har nu fått en ny design :)
Tjejen som gjorde designen hittar ni här och här :)

(tryck F5 om ni inte ser den nya designen)


/ Njut av livet, men ta inget för givet!

Friiiii

Ja idag så städade jag det sista i min bostad och sen så lämnade jag in nyckeln. Nu är jag helt fri från den och det är riktigt skönt :) Förhoppningsvis tycker dem att jag har städat ordentligt. När jag åkte hem med tåget så somna jag och sov fortfarande när tåget stod inne på min station (var slutstationen) så en kvinna kom och väckte mig, hade hon inte gjort det hade jag fått åka tillbaka hela vägen så det var snällt av henne! :)
Jag kanske borde ta en liten powernap eller nåt, mina ögon orkar knappt vara öppna...

Träna träna träna

Idag insåg jag att jag kan börja träna mycket tidigare än vad det var tänkt från början, Wiiiieeeee :D Vågen har bara visat mer och mer så nu jäklar ska jag ta tag i detta! Jag vill gå ner ca 10 kg, det låter kanske ganska mycket men är faktiskt inte så mycket på mig, alltså jag skulle bli smal men inte pinnsmal så jag hoppas att jag lyckas :) Me would be very happy then! :)


well

Åh min data är så seg -.- Men jag är glad att jag har en iaf.
I söndags flyttade jag så den här veckan består av att städa ur min gamla bostad, tråkigt och jobbigt!!!!

well jag har inte så mycket att skriva just nu, tjingeling!

Lyssna!
Låt det packa sig självt

Ja ikväll åt jag endast köttbullar med ketchup eftersom att jag bara har pasta hemma och eftersom att jag inte får äta gluten längre så kunde jag inte ta pastan, det var verkligen inte gott med bara köttbullar...
Egentligen borde jag ha satt ihop kartongerna och packat hela dagen idag men har jag gjort det? Nej inte alls... På söndag så ska min bostad vara tom eftersom att jag ska börja städa då, men det ligger saker på hela golvet och jag har mycket kvar att packa. SUCK! Får se om jag orkar ta tag i det nu i natt.


Long time no see

Ja det var ett bra tag sen jag skrev här.
Jag har varit till Halmstad i 1 1/2 vecka, jag har fyllt år, jag håller på att flytta och jag har fått reda på att jag inte får äta gluten...

Vet inte riktigt om jag orkar skriva nåt mer, vi får se hur de blir.

Tjingeling!

RSS 2.0