getingar är äckliga och borde inte finnas, speciellt inte muterade.

Igår var det en äckligt stor geting i köksfönstret, den var typ muterad flera gånger om :S Usch jag hatar getingar och jag var ensam hemma, jag dog väldigt mycket!!!
Så jag fick ringa efter räddningen, haha grät nästan ^^ men när min räddning kom så hade den tydligen flugit ut. Bra att den var borta iaf, själv hade jag stängt in mig i ett annat rum^^


Trams

Jag är så sjukt trött, jag har hållt igång hela dagen. Jag har packat upp kläder och diskat och sen var jag till stan ett litet tag. Skulle behöva axel- och fotmassage...
Jag somnar typ när som...
Ne jag har inget vettigt att skriva, hej då!

Randig

Mitt hår vill inte riktigt samarbeta med mig, förutom att det är riktigt tunt så är det flera olika färger, wtf?
I do not like. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att få det samma färg och att lägga ut pengar för att fixa det hos frisören har jag inte råd med... Jag får helt enkelt se randig ut :P

schhh

Eftersom att jag är lat och inte orkar gå ner för att röka är jag busig och röker ut från fönstret fast man inte får, hihi.
Äh ska ändå flytta om några veckor så jag ansåg att det var okej ;)
Thinking


And I bleed, I bleed, and I breathe, I breathe no more


That's all

Var ett litet tag sen jag skrev nu.

I fredags så tog min lillebror studenten :) Efter att han åkt flak så åt vi mat (typ hela släkten) hemma hos pappa och det var riktigt gott :)
I söndags var jag och en kompis till ikea och vi ska även dit på torsdag.
Igår städade jag väldigt mycket, det var en aning jobbigt och tråkigt.
Idag hade jag tänkt att sola men det blåste lite för kallt så jag får vara kritvit ett tag till då... :P

Ja det var det de.


Jag kan iaf svälja dem

Jag har ont i min axel och det ser förjävligt ut hemma hos mig...Eftersom att jag hade tänkt lägga mig tidigt ikväll så måste jag sätta fart, gud va tråkigt!

Idag började jag förresten med mina tabletter jag ska äta i 14 dagar, hoppas verkligen att jag inte får biverkningarna för dem är inte dem roligaste man kan få, jag hoppas på det bästa.


knarkar halstabletter

Jag har lyckats få ont i halsen så måste knarka halstabletter... :/
Imorgon bitti så måste jag åka till min syster innan jag åker till vårdcentralen för jag glömde min kicks påse med min hårfärg och nagelstärkande i, omväg och grejer men men så går det när man är klantig.

Jag är rätt sugen på glass... Älskar magnumglassen nedan:


MUUUUMS :D

:@:@:@:@:@:@:@:@

Aaaah Fy fan vad irriterande det är att höra det jävla dunkandet, jag blir galen!!!!!
Kanske blir extra irriterad för att jag inte ätit nåt idag plus att jag har ont i huvudet, men ändå. Det är fan inte kul att lyssna på det jävla dunkandet.

Nehe ska ner till ica och köpa nåt att äta...

Visa lite respekt

Fan va irriterad jag blir!
Nån av grannarna spelar musik och har typ världens högsta bas på, det dunkar som fan....


Aaaaah jag blir tokig på dunkandet!!!!! skitjobbigt att höra på :S

kebabsås

Jag gick och köpte kebab och så la jag den i sängen (i påsen då) och självklart läckte det ut lite sås så nu har jag kebabsås på lakanet, fail!

Det är riktigt skönt ute, riktigt besviken på mig själv att jag lyckades sova bort hela dagen... men men, får ta igen det imorgon och steka hela dagen ;)

Inget speciellt

Nu har jag suttit lite för länge inne på tradera :P Har budat på lite kläder men jag vinner oftast inte :( Fast det är väl lika bra för plånboken.
Idag kände jag mig som en snäll medmänniska då jag lånade ut min tändare till en kille som skulle röka, kanske inte till det bästa men jag låna ut min tändare en god gärning :P I vanliga fall så hade jag sagt nej och gått vidare men inte idag.


Eftersom att jag gjorde en god gärning så hoppas jag på att det ligger en sån här glass i min frys imorgon ;)

Nehe dags att sova, God natt!

RSS 2.0