Mage, hår, kärlek, skor och serie.

Ja min mage verkar hata mig till och från och ikväll har den gjort det. Måste nog kolla min mage IGEN.. Suck! 
Iaf. 
Jag färgade mitt hår fast jag inte gått ner 3 kg och ja det vart lite olika färger av orange men börjar bli lite jämnare blond/kopparfärg, men är en toning så tvättas ändå ur :)
 
Känner mig lite nere ikväll, vet inte riktigt varför men känns skönt att jag ska få träffa mitt <3 ikväll! 
 
Jag har förresten köpt två nya par skor (behövdes verkligen) och dem är såååå fina :D Riktigt bra köp! 
 
Jag måste rekommendera två serier som går/gått på svt 1 och det är justitia och hemlös, kolla in dem programmen för dem är verkligen bra! Rekomenderas! 

Sommar, vikt och musik

Även om sommarvädret har varit dåligt och jag är i princip lika blek nu som i vintras har det ändå varit en rätt bra sommar :) 
Jag har tältat och åkt på dagsutflykter, jag hann en liten vända ner till Halmstad  och varit i Stockholms skärgård, varit på byfest och bara haft det allmänt bra och mysigt. 
 
Jag säger alltid till mig själv att jag ska gå ner i vikt och likaså säger jag det nu igen, bara att den här gången hoppas jag verkligen att jag inte ger upp. Jag väger nu ca 62 kg och när jag gått ner 3 kg så får jag färga mitt hår :P En liten belöning, förutsatt att jag vill färga håret då ;) 
Rökningen har jag också tänkt att lägga av med, tror mina redan svaga lungor tar alldeles för mycket stryk... Fy för cigaretter ^^ 
Ja vi får se hur det går, hoppas på det bästa :) 
 
Jag känner mig glad över att jag har uppfyllt några av mina nyårslöften (vilket aldrig hänt, typ) så nu ska jag försöka fokusera på att ha kvar motivationen för att gå ner i vikt :)
 
Ne nu ska jag faktiskt ut och springa, har fixat en spellista på mobilen, går inte att springa utan musik!!! 
 
Hej då fläsket! 

RSS 2.0