Bonjour

Jag har ont i huvudet och är sjukt trött..Känns som att jag kommer somna när som och det vill jag inte för då förstör jag min sömn.

Jag vill lära mig franska (gick det i skolan men minns inte mycket alls..), tycker det låter lite nice på nåt sätt :p tråkigt att jag inte kommer ihåg mer ifrån skolan.
Men ja jag har fått för mig att jag vill lära mig det, får se om jag verkligen håller det också :p

Nu ska jag försöka hålla mig vaken till sex and the city och kanske en titt på tradera också ;)

En riktigt god lunch jag åt häromdagen.

13 kg måste bort

Jag måste gå ner 13 kg för nu känner jag mig alldeles för tjock..
Dem senaste 3 - 4 månaderna har jag gått upp ca 5 - 6 kg och är nu uppe på en vikt jag aldrig ville nå.
Sist jag gick upp mycket på kort tid var andra terminen i ettan på gymnasiet och då gick jag upp 10 kg och sen efter ett litet tag gick jag upp några kg till men har sen dess hållt mig kring den vikten (det har varit en okej vikt även om jag ville väga lite mindre).
Jag är rädd att jag nu kommer gå upp ännu mer i vikt :s
Jag äter alldeles för mycket och en del onyttigt och tränar inte jättemycket, blir 1 - 3 zumbapass i veckan.
Jag vill gå ut och gå flera gånger i veckan men det finns ingen jag kan göra det med och jag tycker det är så tråkigt att göra det själv så därför struntar jag i det. Jag har inte ens motivation till att göra tex magövningar hemma.
Sen när det gäller maten, jag äter väldigt mycket under dagen, det behöver inte vara massor vid varje tillfälle men det blir lätt många gånger under dagen. Jag äter mycket efter mitt humör. Jag äter tex när jag har tråkigt, mitt tidsfördriv.
Nu när jag nått en vikt jag hatar så vill jag verkligen gå ner men jag vet inte hur jag ska få motivation till det. Jag vet att jag borde ha det dels för vad vågen visar och dels för vad spegeln visar, men på nåt sätt tar latheten över och jag finner ingen ork. Jag vet inte heller hur jag ska lyckas sluta äta hela tiden och hur jag ska lyckas sluta äta godsaker.
Jag tänker ofta (dumt nog) att det spelar ingen roll om jag äter mer godsaker för jag är redan så tjock.
Jag undrar hur f*n jag ska lyckas gå ner 13 kg, men på nåt sätt måste jag för jag trivs inte lika bra i min kropp längre..
Jag får ta och fixa ett schema eller nåt liknande och be mitt <3 vara på mig så jag får lite lättare att klara det.

Ne nu är det verkligen dags att sova.

Good Night!

Mys

Idag var jag på zumba, kände mig väldigt förkyld och ont i halsen men det fick gå iaf, var helt slut mot slutet av passet.
Mitt <3 hämtade mig sen hemma och vi åkte till <3 och åt tacos :) riktigt mumsigt.
Nu hoppas jag på att vi kan göra smoothie och krypa ner i sängen framför en bra film eller ett bra avsnitt :)Haha gosekatten som kliar sig :p

God natt!

Bääää

Åh ligger i sängen och kan inte somna.. Jag ligger och tänker på tusen olika saker..
Jag ska upp tidigt imorgon så behöver min sömn.
Varför går tankarna runt och runt i mitt huvud när jag egentligen bara vill sova?
Får försöka räkna får eller nåt.

Zumba

Dags att svettas och bränna lite fett :)så himla roligt. Jobbigt men kul :)

Våren och värmen du får gärna komma nu för jag fryser

Brr det är så kallt, - 15 grader är alldeles för kallt. Jag vill att vintern ska vara över nu så våren och lite värme kan komma.

Om 20 minuter ska jag tvätta och lite senare ska jag på zumba :) ja det vill säga om bussen kommer.
Sen dem bytte bolag (?) så har flera bussar varit inställda (utan att man fått information om det), dem har varit väldigt sena och igår åkte tåget jag skulle med bara förbi mig.. Det känns inte så kul att åka buss och tåg för känns som att man inte kan lita på att dem kommer..

Ne nu ska jag fortsätta kolla på nyhetsmorgon och försöka att inte somna :p

söndag - måndag

Flera gånger när jag skrivit såhär från mobilen har det laggat och inläggen har försvunnit så har jag blivit irriterad och intre skrivit nåt. Men när jag orkar så ska jag faktiskt visa nåt jag gjort :) Men nu blir det sova för klockan ringer om fyra timmar.. Well good night! :)

Massa snö

I morse när jag kolla ut genom fönstret ser jag att det snöar väldigt mycket. Jag tycker snö är mysigt men när det snöar såhär mycket på en gång så blir det svårt att köra bil på vägarna och kollektivtrafiken krånglar..
Jag hade tänkt att gå på zumban idag men insåg snabbt att jag skulle få svårt att ta mig dit och tillbaka och vill inte fastna mitt ute i ingenstans :pEn bild från mitt fönster. Inte så jättebra men man ser snön iaf :) och några små träd :p

Lite tankar på natten

Mina ögon och mitt huvud värker för jag har varit trött för länge ikväll.. Somnade till vid nio - halv tio för att jag har inte mådde så bra, mådde lite illa (som vanligt) och kände mig väldigt varm. Tänkte lägga mig vid tio men jag och lägga mig i tid funkar inte så bra ihop just nu..

Jag har läst väldigt mycket på en tjejs blogg ikväll, mycket i arkivet och jag kan inte hjälpa att jag känner mig lite smått avundsjuk på att hon har allt jag vill ha.
Jag vet (hoppas) att jag kommer få det liv jag vill ha. Inte så att jag är missnöjd med mitt liv för jag har det mycket bättre än många andra utan målen i livet, tex att kunna skaffa hus.
Jag är glad att jag har mitt <3 och det går framåt med andra saker så det känns bra :) men jag tycker det går lite långsamt, jag vill vara ännu närmre mina mål och så än vad jag är men än är jag inte jättegammal så jag har lite tid, är mer mitt tålamod som inte är så stort.

Lite tankar jag ville få ut, tur jag har min blogg som är för min egen skull så jag kan skriva om vad och hur jag vill lite när jag känner för det :)

Dags för mina trötta ögon att få vila lite (även om magen verkar vilja annat)

God natt!

God frukost! Men trött som f*n :p

I natt har jag bara sovit i 4 timmar så jag är sjukt trött :/
Men men.
I morse kl 7 åt jag en god frukost, en bra start på dagen :)


Ägg, bacon och apelsinjuice, mums :)
RSS 2.0