- 11 kg + 4 kg - 1 kg

Från januari till augusti/september nån gång så gick jag ner ca 11 kg, sen i oktober vart jag sjukskriven i två veckor och strax därefter vart jag förkyld och kunde inte träna på två veckor.
Sen fick jag en frossattack och åt mycket choklad och annat onyttigt.. Detta ledde till att jag gick upp 4 kg igen..
Efter det tog jag tag i träningen och minskat på onyttigt igen och igår hade jag gått ner 1 kg :)
Men då jag har 3 kg kvar att få bort, plus ytterligare några kg (vet ej exakt hur många kg då jag förut gick ner mer än mitt mål och kände att jag faktiskt vill gå ner mer), så allt som allt har jag kanske ca 7 - 9 kg kvar att bli av med.

Eftersom jag är lite otålig och vill ha snabba resultat nu så beställde jag hem några tabletter som tydligen ska hjälpa till så att man går ner i vikt snabbare.Jag har läst mycket bra om dem här och det är många som tycker att dem funkar väldigt bra, så jag började med dem igår och så får jag se om dem faktiskt funkar eller om det bara är snack som med många andra produkter :p


Nähä nu ska jag starta dagen :)

Tjingeling!


Kommentarer
Postat av: Sandra "Piik" - Att leva som Sandra "Piik" - Att leva som psykiskt sjuksjuk

Åh, berätta om dom funkar!

Kram.

2014-12-07 @ 20:52:00
URL: http://piiket.blogg.se
Postat av: ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥

Det var duktigt gjort. :)

SVAR: Man kan väl bjuda båda typer? Både den som har partner och den som är ensam. Det ena utesluter väl inte det andra och vem har sagt att en vän inte kan vara vän med både en ensam person och en mindre ensam person? Man behöver ju inte välja vem man ska bjuda bara för att någon har partner.

2014-12-08 @ 16:55:38
URL: http://evahle.se
Postat av: ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥

SVAR: Aha okej, men jag kan ändå inte hålla med för det är väl jättebra att visa att bara för att man har partner och barn så kan man ha exakt samma problem som alla andra? Att bara för att man har partner och barn så innebär inte det att man har vänner och mår bra, utan att man faktiskt kan känna sig ensam och vara utstött av samhället i alla fall. Och som psykologen säger i ena klippet, att faktiskt ta fram ensamheten, att det finns hos fler än just de som är "helt ensamma". Jag tycker det är jättebra att de tog med henne också så man får se fler typer av ensamhet.

2014-12-08 @ 21:44:14
URL: http://evahle.se

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara uppgifter?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Ditt meddelande:

Trackback
RSS 2.0