- 4 kg

Jag är så dålig på att skriva här, vet inte riktigt varför.
Iaf,
Jag har börjat på Ibs-skola så förhoppningsvis ska min mage bli bättre :) min mage är heller inte så svullen lika ofta, skönt!
Och jag har gått ner ca 4 kg, blivit några cm smalare om magen och jag har fått lite armmuskler :)
Jag hoppas det fortsätter såhär för jag har en tävling med mitt <3 att gå ner 5 kg ( har 1 kg kvar) till ett visst datum, sen har jag ett eget viktmål, men till det målet är det 6 kg kvar.
Men jag känner mig peppad :)

Vaknade för ett litet tag sen så är sjukt hungrig nu..
Hittade godaste matbilden på min mobil.Oxfilé inlindad i gorgonzola, spenat, salladsost och pommes. Mums!
Vill ha igen! :)

Ne nu ska jag sluta babbla.

Ha en fin vårdag!

Sjukling

I förrgår började jag känna mig förkyld, igår var jag förkyld deluxe.. Mina ögon rann, huvudet värkte, näsan var täppt och rann och jag vart andfådd direkt, men jag jobbade iaf för kunde inte riktigt lämna dem andra i "sticket".
Idag rinner mina ögon fortfarande så blir att stanna hemma och försöka bli bättre tills imorgon då vi är en mindre på jobbet så jag kan inte vara sjuk då.
Idag ska jag ta det lugnt och verkligen vila upp mig :)
Men jag önskar att mitt <3 hade en tv i sovrummet för <3:s säng är så sjukt skön och jag vill hellre ligga i den än i soffan :p Men men :p
Nu: vila och ta det lugnt deluxe så att jag blir frisk tills imorgon :)Krångliga ögonbryn

Jag håller på att sminka mig och varje gång får jag problem när jag kommer till ögonbrynen. Jag är inte bra på att noppa ögonbrynen då jag har så ljusa och inte behövt göra det. Men nu har jag börjat färga dem och då måste jag också noppa dem (AJ!) och det är så svårt att få rätt form, speciellt när mina ögonbryn växer lite udda ^^ Hur fixar man egentligen fina ögonbryn? Lite trött på att fylla i med en penna för att dem ska få lite färg och se lika ut. 😏
Ne nu ska jag fortsätta med min sminkning 😋Ha en bra dag! :)

RSS 2.0