Försöka sluta röka

Ja i fredags fick jag för mig att jag skulle sluta röka när mina två paket cigg jag hade då var slut.
Ja nu sitter jag här med en endaste cigg kvar..
Måste säga att det känns väldigt jobbigt..
Jag vet hur dåligt det är att röka men är man beroende så är det inte speciellt lätt, trots att man vet om alla farorna.

Sist jag försökte sluta röka höll det i 4 dagar, haha.
Men samtidigt så hände det jobbiga grejer som gjorde att det vart för mycket.

Det negativa nu med att jag ska försöka sluta röka (kan verka töntigt) men det är att jag är rädd för att gå upp i vikt igen. Jag gick ner ganska mycket i vikt, ja mycket för mig, men sen när jag skaffa pojkvän så gick jag väl upp typ 2 kg vilket gör mig väldigt rädd för att gå upp igen..
Har inte så bra förhållande till mat så jag kommer lätt att gå och småäta..

Ja det är inte bra att röka så ska försöka sluta nu, sen får jag se hur det går med det. Har laddat ner vårguidens sluta röka app så hoppas det går lite lättare med den :p
Känner mig trött och sliten så ska röka min sista cigg nu och sen sova.
Ångest på det, vill inte att dem ska vara slut nu :p

Natti natti!
En bra dag :)

Idag har varit en bra dag!
Först var jag med min älskling och vi åt bla lunch i stan. (Och det börja hagla galet mycket i några minuter..)
Sen mötte jag upp en fin vän för lite shopping och vi åt lite på o'learys (jättebra när det gick tre fotbollsmatcher och man själv inte är ett dugg intresserad ^^)Ostdippen är ju sååå god ;p

Nu ikväll har jag försökt att byta min tungpiercing men kulan sitter fast, galet irriterande. Jag har testat med papper och en handduk men den vill verkligen inte lossna :/ får väl bli att gå förbi piercaren så han kan hjälpa mig.

Ne nu är det dags att sova, måste ringa vårdcentralen imorgon för att kolla upp min hals..

Natti natti!

Bakisdag

Precis suttit och bokfört lite och gjort några bokslut, har prov på bla det nästa fredag så dags att börja plugga lite redan nu.
Men jag är väldigt trött, drack vin igår med några kompisar så varit och är bakis idag och så hade jag skola från 8:00 - 11:00 ^^ Ska tvätta vid kl 18 och så ska jag få ork till att laga i ordning mat :p
I lördags färgade jag mitt hår mörkt rödbrun för mitt röda hår var katastrof :p När mina hårprodukter som är till det röda håret är slut så kommer jag nog att färga mitt hår brunt.
Jag orkar inte längre hålla på med speciella produkter när jag ska tvätta håret, det är jobbigt och tar tid. Och eftersom jag inte får blondera mitt hår än så får det bli brunt med lite röda toner i :)
Ne nu ska trötta jag ta tag i lite grejer som måste göras. Tjingeling!

4 månader sen sist - mycket som hänt.

Oj så längesen det var jag skrev här.

Det har hänt väldigt mycket som jag inte ens orkar skriva :p

Färgade mitt hår rött, riktigt jobbigt att underhålla så ser inte alltid så bra ut :p saknar mitt blonda lite ^^ men jag har galet slitet hår så frisören sa i höstas att jag inte fick blondera mitt hår på 1 1/2 år för annars kommer mitt hår börja falla av.. det känns lite segt nu när jag vill bli blond igen :p saknar också mitt långa hår (tappat en del och varit tvungen att klippa av pga att jag blonderat håret för mycket...).
Några bilder på mig i rött hår från instagram:Förra veckan lyckades jag radera lite över 600 bilder från mobilen (de var inte sparade nån annanstans) och det var alla bilder jag tagit sen i somras, men men inte så mycket jag kan göra åt saken nu.

Annars går jag i skolan och hittills har det gått jättebra :D och så tränar jag på, blir oftast 5 gånger i veckan jag är på gymmet :)Jag älskar att träna!

Sen till det bästa, jag har träffat en så fin kille! Vi är tillsammans sen ett litet tag tillbaka och jag är så kär och glad! :D <3

Sen har flera stora tråkiga/jobbiga grejer hänt som jag måste tacklas med men det ska gå det också, gäller att stå på mig och inte ge upp och det kommer jag inte göra så det fixar sig nog tillslut.

Den här veckan har min sömn inte riktigt samarbetat med mig.. Natten till tisdags fick jag ca 2 timmars sömn och risken att det blir så i natt med är stor, om jag ens kommer få nån sömn i natt.. men men.

Vart väldigt mycket nu, men var typ 4 månader sen jag skrev här.

Btw, de tabletter jag skrev om i inlägget innan det här, de funkade inte på mig :p

Natti natti!
RSS 2.0