Min kväll

Kvällens planer va att fixa i ordning köket, duscha, sätta på en tvättmaskin och sen hänga upp tvätten, kolla på serier och äta gott till och sen sova.
Hur kvällen vart: somnar vid åtta, vaknar vid tio och hoppar in i duschen och sen fixar köket. Sitter i soffan och skriver det här inlägget och sen blir det sova igen.
Har lite ont i magen pga min ibs, måste verkligen få den under kontroll igen. Men idag var det tårta på jobbet och sen åt jag köttbullar och  potatissallad till både lunch och middag  och min mage är känslig mot choklad (tårtan) och lök och laktos (köttbullarna och potatissalladen) och sen åt jag en chokladboll efter middagen (a) så inte konstigt att jag har lite ont nu. 
Men jag ska ta tag i kosten mer efter helgen :)
 
Nä nu ska jag ta och krypa ner i sängen och sova, god natt!

Lite upprepning kanske

Jag har haft perioder då jag gillat att skriva här inne och nu känner jag att jag har det igen men tyvärr så känner jag att jag inte kan skriva det jag vill pga vissa människor. 
Jag kanske skriver om saker jag tycker är viktiga och/eller som irriterar eller stör mig osv. Eller så dör bloggen bara ut, men samtidigt vill jag inte det på ett sätt då den ändå vart med så himla länge.  
Svårt det där men funderar verkligen på hur jag ska göra för som sagt så känner jag mig lilte sugen på att skriva här igen, eller det kasnke bara är just skrivandet och att jag kan göra det nån annanstans.
Jaja jag får se iaf. 

Behalla eller ta bort?

Har inte riktigt fattat hur jag gor dem tre sista bokstaverna i alfabetet pa mitt nya tangentbord, sa blir a och o sa lange :p
Iaf, det va typ 100 ar sen jag va har inne sist och jag har verkligen inte haft nan lust till det heller. Pga vissa omstandigheter har jag verkligen tappat det helt. Forut nar jag var yngre sa delade jag med mig en del men nu kanner jag att jag inte vill dela med mig nat alls typ. Manniskor som varit i ens liv och bara vill forstora for en far mig att verkligen dra mig tillbaka med att skriva har.
Jag har det iaf bra och livet rullar pa :)  
Jag har en del framtidsplaner som jag ser fram emot att uppfylla, bade stora och sma sa det kanns kul :)
Jag kopte mig en tvattmaskin for ca en vecka sen, sa skont, och nagot jag har borjat leta lite inspiration och sa infor en kommande tatuering jag ska gora och jag ser fram emot att fa gora den for den betyder verkligen mycket for mig!
Vet inte riktigt vad jag ska gora med den har bloggen faktiskt, kanns trakigt att bara radera den da den har varit med i sa manga ar av mitt liv men samtidigt har jag som sagt inte direkt nagon lust att skriva har langre. 
Jag far se hur jag gor med det.
Nu ska jag iaf sova for ar jattetrott och borde sovit for ett bra tag sen :p
Good Night!
 

RSS 2.0